Blockchain Stories
ETH ETF goedkeuringen waarschijnlijk deze zomer
Ethereum Nieuws

ETH ETF goedkeuringen waarschijnlijk deze zomer

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Na veel anticipatie met betrekking tot de goedkeuring van Ethereum (Ticker: ETH) spot Exchange Traded Funds, heeft de SEC eindelijk een specifieke tijdlijn verstrekt. Tijdens een begroting hoorzitting op 13 juni reageerde SEC voorzitter Gary Gensler op de vraag van de Amerikaanse senator Bill Hagerty over het goedkeuringsproces voor ether ETFs en gaf aan dat de goedkeuring deze zomer wordt verwacht. 

Gensler voegde verder toe: 

Individuele uitgevers werken nog steeds door het registratieproces heen. Het verloopt soepel.

Gensler

Op 23 mei keurde de SEC 19b-4-aanvragen van acht bedrijven goed. Echter, om deze uitgevers te laten beginnen met handelen op Amerikaanse beurzen, moesten hun S-1 aanvragen nog worden goedgekeurd. 

In een recent interview met Reuters legde Gensler uit dat het goedkeuringsproces voor spot Ethereum ETFs afhangt van hoe snel uitgevers reageren op de feedback van de SEC.

 Deze registranten zijn gemotiveerd om te reageren op de opmerkingen die ze krijgen, maar het is echt aan hen hoe responsief ze zijn.

Reuters

Aan de andere kant zei Nate Geraci, president van ETF Store, zijn frustratie over het langdurige goedkeuringsproces en zei dat ondanks dergelijke zorgen, Genslers recente standpunt suggereert dat de ether ETFs waarschijnlijk tegen september zullen worden goedgekeurd. 

De verschuiving van de verwachte tijdlijn van juni naar september is waarschijnlijk bedoeld om uitgevers voldoende tijd te geven om zich voor te bereiden op de handel.

Prestaties van ETH op de markt

Na de aankondiging op 13 juni zag ETH, dat handelde op $3.401, wat het laagste punt in juni markeerde. Maar, volgens de laatste update heeft ETH tekenen van herstel getoond, met een stijging van 0,69% en handelde het op $3.517. 

image 50 2
Bron: TradingView

Aangezien deze indicatoren echter geen sterk bullish sentiment aantoonden, zou ETH opnieuw slachtoffer kunnen worden van heersende bearish trends.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Memecoins en AI zullen binnenkort domineren

Timo Bruinsma

Toncoin stijgt terwijl Pantera miljoenen investeert

Timo Bruinsma

Bearish sentiment vertraagt de rally van Notcoin

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu