Blockchain Stories
DADDY token van Andrew Tate blijft stijgen, maar er gaan waarschuwingen rondt
Altcoin Memecoin Nieuws

DADDY token van Andrew Tate blijft stijgen, maar er gaan waarschuwingen rondt

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Het crypto token, Daddy Tate (DADDY), gepromoot door Andrew Tate, doet het sinds de lancering erg goed. Sinds Andrew Tate op 11 juni begon met de promotie van Daddy Tate, is de waarde van deze Solana memecoin omhooggeschoten.

Met een huidige marktwaarde van 290,7 miljoen dollar en een prijs van 29 cent per token, is DADDY maar liefst 147% gestegen in de afgelopen 24 uur, volgens de gegevens van DEXScreener. Deze plotselinge waardestijging heeft de aandacht getrokken van zowel investeerders als critici.

Het investeren in dit soort memecoins is zeer risicovol en kan met bots zoals BONKBot. De waarde kan net zo hard weer omlaag gaan.

Waarschuwing over DADDY door analysebedrijf Bubblemaps

Analysebedrijf Bubblemaps maakt op X een melding van verdachte insider activiteit rondom het token. Volgens hun onderzoek hebben insiders bij de lancering 30% van de voorraad opgekocht, nog voordat Andrew Tate begon met de promotie. Deze insiders zouden nu op meer dan 45 miljoen dollar zitten.

Op 9 juni werd 40% van de DADDY voorraad overgedragen aan Andrew Tate, die vervolgens voor 10.000 dollar aan tokens kocht en vernietigde. Echter, 11 wallets, gefinancierd via Binance met bijna identieke bedragen, kochten ook 20% van de voorraad rond dezelfde tijd. Deze wallets houden momenteel ongeveer 19% van de totale voorraad, wat gelijk staat aan 30 miljoen dollar. Als één van deze wallets besluit te verkopen, kan dit de liquiditeit drastisch beïnvloeden.

Verder zijn er twee clusters die samen 10% van de voorraad bezitten en verbonden zijn via een specifieke wallet. Deze clusters kochten hun tokens ook voordat Tate begon met zijn promotie en houden momenteel 16 miljoen dollar aan tokens vast. Hoewel Andrew Tate zijn belofte is nagekomen door geen tokens te verkopen, blijven de bewegingen van deze insiders verdacht.

Bubblemaps waarschuwt handelaren om voorzichtig te zijn met DADDY, aangezien één van de grote wallets de liquiditeitspool zou kunnen leegtrekken. Bovendien heeft Andrew Tate de 40% die hij in bezit heeft nog niet verbrand, wat betekent dat hij op elk moment kan besluiten deze te verkopen. Dit zou de waarde van de token aanzienlijk kunnen doen kelderen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Memecoins en AI zullen binnenkort domineren

Timo Bruinsma

Toncoin stijgt terwijl Pantera miljoenen investeert

Timo Bruinsma

Bearish sentiment vertraagt de rally van Notcoin

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu