Blockchain Stories
‘Bitcoin nog steeds ondergewaardeerd’, aldus Bill Miller IV
Bitcoin Nieuws

‘Bitcoin nog steeds ondergewaardeerd’, aldus Bill Miller IV

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Financieel expert Bill Miller IV deelt regelmatig zijn mening over financiële zaken, inclusief Bitcoin. In zijn meest recente blogpost geeft hij aan dat Bitcoin wat hem betreft nog steeds ondergewaardeerd is. In dezelfde blogpost stelt hij ook dat hij in Bitcoin zal blijven investeren.

Bill Miller IV

Bill Miller IV kan met recht een doorgewinterde investeerder worden genoemd. Al decennialang is hij actief in de financiële wereld, onder meer als voorzitter van Miller Value Partners. Inmiddels heeft hij, naar eigen zeggen, een flink deel van zijn vermogen in Bitcoin geïnvesteerd.

Zoals hierboven al aangegeven, zal Bill Miller IV meer en meer geld blijven investeren. Hij geeft in zijn blogpost aan dat het nog steeds is vroeg voor de Bitcoin. Besluit je om nu, anno 2024, in Bitcoin te investeren? Dan ben je volgens Bill Miller IV nog steeds een pionier.

Bitcoin aanhanger sinds 2015

Dat Bill Miller IV zo enthousiast over Bitcoin is, mag geen verrassing zijn. Hij berichtte namelijk voor het eerst in 2015 over Bitcoin, over de potentie hiervan en over de eindeloze mogelijkheden. Hij heeft dus meer dan tijdig ingezien dat Bitcoin een steeds prominentere rol in de economie in zou gaan nemen.

Wat vooral interessant is, is dat Bill Miller IV vanaf het eerste moment een vergelijking tussen Bitcoin en het traditionele fiatkapitaal maakt. Hij was één van de eerste die inzag dat Bitcoin hier een perfect alternatief voor vormt. Deze mening deelt hij dus al sinds 2015 en hier heeft hij met de meest recente blogpost een passend vervolg op gegeven.

De reis is nog lang niet voorbij

In zijn meest recente blogpost geeft Bill Miller IV aan dat Bitcoin nog steeds ondergewaardeerd is. Ondanks dat de Bitcoin koers al even kennis heeft gemaakt met pakweg $70.000. Volgens Bill Miller IV is de reis nog lang niet voorbij en kán de Bitcoin koers verder en verder stijgen.

Dit heeft volgens hem vooral met de marktkapitalisatie te maken. Zijn huidige waardering plaatst de marktkapitalisatie van Bitcoin op ongeveer $1,5 biljoen, een cijfer dat hij als minuscuul beschouwt vergeleken met het wereldwijde fiatkapitaalsysteem van bijna een biljoen (!) dollar. Alleen al vanwege deze harde cijfers is er volgens Bill Miller IV nog een grote groei te behalen.

Miller verwijst in zijn blogpost ook naar het boek Broken Money van Lyn Alden. In dit boek wordt beschreven dat superieure monetaire technologieën die uiteindelijk hun verouderde tegenhangers zullen overschaduwen. Het kan, volgens Bill Miller IV, niet anders dan dat hier ook sprake van is bij Bitcoin.

Waar gaat de koers van Bitcoin dan eindigen volgens Bill Miller IV? Hij heeft uiteraard geen glazen bol en deelt daarom geen harde verwachtingen over de Bitcoin koers in de toekomst. Wel adviseert hij om je pijlen op de middellange- tot lange termijn te richten. Het is immers nog vroeg en de reis van Bitcoin is nog lang niet voorbij.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Memecoins en AI zullen binnenkort domineren

Timo Bruinsma

Toncoin stijgt terwijl Pantera miljoenen investeert

Timo Bruinsma

Bearish sentiment vertraagt de rally van Notcoin

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu